Emekliye Ev Müjdesi 250 TL Taksitle



Emekliye Ev Müjdesi 250 TL Taksitle

Kasım ayının ilk günü gerçekleşen seçimde halk kararını millete faydalı olacak şekilde özgürce verdi. En çok dikkat çeken ise seçim vaatleri oldu. Şimdiye kadar ki her seçimden daha fazla vaatlerle karşı karşıya kaldık.

    "Ev sahibi olamamış emeklilerimize 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız" sözüyle emeklilerimize yeni bir müjde verilmiş oldu. TOKİ’de yeni bir hamle başlatacaklarını, geçmişte 631 bin konut inşa eden TOKİ'nin, 200 bin yeni konut projesini hayata geçireceğini aktaran Başbakan Ahmet Davutoğlu, başta emekliler olmak üzere özellikle dar gelirlilere hitap etmek üzere 75 metrekarelik mimarı olarak en uygun şekilde üretilen konutların hizmete sunulacağını ifade etti. Başbakanlığın tüm ülke genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerin bir ayağı olarak kentimizde hayata geçirilen TOKİ konutları ziyaret edildi ve emeklilere yönelik bölümdeki açıklamalarda,250 TL taksit ve 240 ay vadeli TOKİ müjdesi büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ev almanın zor olduğu günümüz şartlarında böyle bir vaadin iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir.

                                                    

      TOKİ’nin çalıştığı Taşeron firmalarla birlikte çalışan firmamız  Profer ile evlerinizin dış cephe kaplamalarını en iyi şekilde yapılmış olacaktır. Kira standartlarını düşünüldüğünde minimum ölçüde ödemeyle, 'benim evim yok' diyen emekli kalmayacak. Tüm emeklilerin ve düşük gelirli insanların da başlarını sokacağı kendilerine ait bir yuvaları olabilecek. Yıllarca çalışıp bir ev bile alamadım demeye son verilecek. Siz artık eviniz hazır bir şekilde beklerken giydirme cephe kaplamalarınızla da biz ilgileneceğiz. Cephe çözümleri için tercih edilen Profer kalitede ve uzman çalışma şartlarıyla evlerinizin en iyi şekilde tasarlanması, silikonkaplama ve uygulanması sağlanacaktır. Silikon cephe, giydirme cephe, kompozit panel kaplama, transparan cephe gibi cephe çözümlerinde TOKİ taşeron firmalarla birlikte çalışan firmamız  yer almıştır. Proje ve mühendislik hizmetlerini deneyimli mimar ve mühendislerden oluşan teknik kadromuzla devam ettirmekteyiz.

       Deneyimli montaj ekipleri, uzman teknik personel yönetiminde yine optik aletlerle ve teknolojik ekipmanlarla montajı gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu Profer’in yaptığı cephe çözümleri ile sizde sıcacık evinizde rahatlıkla ve güvenle yaşayabilirsiniz.



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri