Projelendirme



Projelendirme

Müşteriye yönelik cephe onay projelerini büyük bir titizlik içinde hazırlıyoruz. Projelendirme aşaması boyunca tüm görüşmelerimizi bilginiz dahilinde veya sizinle beraber yapıyoruz.

Onay projelerinde tüm prensip detaylarının gösterilmesi ve onaylanması gerektiğinin önemini biliyoruz. Tüm detayları uygulanabilir , anlaşılır , ölçekli , teknik resim ve yapı fiziği kuralları içinde çiziyoruz. Onay projelerini size antetli-kapaklı A3 kitapçıklar halinde ve A0-A1-A2 paftalar halinde sunuyoruz. Onay projelerinde onaylanan malzemelerin ayrıca numunelerini de onaylatıp, taraflarda birer adet bulunmasını sağlıyoruz.


 
Uygulamayı şantiyede değil masa başında bitirme prensibi ile hareket ederek; uygulama projelerini birebir yerinden alınan ölçüler üzerinden hazırlıyoruz. imalat ve montajdaki tüm uygulamaları bu projeler üzerinden daha hızlı ve organize olarak yapabiliyoruz.

İmalat resimlerini yılların verdiği tecrübe ışığında; net çizimlerle, açık malzeme tarifleri ile ve gerekli tüm ölçülerle veriyoruz. Şantiyede kolay ve hızlı montaj için; ankraj montaj paftasından başlayarak, profil, cam, kompozit panel gibi tüm malzemelerin montaj paftalarını hazırlıyoruz. imalat resimlerindeki numaraları ile görünüşlerde malzemelerin yerlerinin belirtildiği montaj paftalarını çiziyoruz. Montaj paftalarında; tüm kodları ve aksları şantiyede işaretli nivo ve teodolit hatlarına bağlayarak veriyoruz.

Ayrıca modüler imalatlarla, mümkün olduğu kadar çok imalatı fabrikada bitirecek şekilde imalat resimleri hazırlayarak, şantiyeye minimum iş bırakmaya çalışıyoruz.



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri