Yarı Kapaklı Giydirme Cephe Sistemleri - Yarı Strüktürel Silikon Cephe Sistemleri



Yarı Kapaklı Giydirme Cephe Sistemleri - Yarı Strüktürel Silikon Cephe Sistemleri

Yarı kapaklı giydirme cephe sistemleri, farklı derinliklere sahip olan griyaj profilleri ile geniş açıklık uygulamalarına olanak sağlayan bir sistemdir. Sadece yatay ve dikey kapılardan oluşan bu sistem ısı yalıtımsız olarak uygulanır.  Kullanım oranı oldukça yüksek olan yarı kapaklı giydirme cephe sistemleri alüminyum profil kullanılarak uygulanır. Piyasa ‘Two Sided Cephe’ olarak da tanımlanan yarı kapaklı giydirme cephe sisteminim en önemli özelliği de cepheden bakıldığında sadece yatayda veya düşeyde aüminyum kapak profilleri görülüp; camların arasında düşey derzlerde silikon olmasıdır.
Profer Cephe Çözümleri ile yapınıza uygun doğrama sistemlerini sizler için en iyi şartlarda sunuyoruz. Profer yarı kapaklı giydirme cephe sistemleri, birinci sınıf malzemeden dayanıklı bir şekilde üretilmiştir.
 
ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ 
- Alüminyum profilden üretilir. 
- Yarı kapaklı giydirme cephe sistemlerinde; düz, açılı, badem ve küt badem kapak gibi farklı uygulama seçenekleri de bulunur. 
- Sistem su ve toza direncine karşı dayanıklıdır. Sızdırmaz.
- Cephe sisteminin gövde genişliği yapının geometrisine göre değişkenlik gösterir.
- Cam paneller arasındaki sızdırmazlık yatayda kapak profilleri ve EPDM fitiller ile sağlanmakta olup, düşeyde camların arasına DOW-CORNING sızdırmazlık silikonu çekilmektedir. 
- Sistemde kullanılacak düşey ve yatay taşıyıcı profiller statik hesap sonucu belirlenmekte ve rapor olarak sunulmaktadır.
- Tek yönde doğrusal çizgiler şekilde döşendiğinde yapıya estetiklik kazandırır.
 
Yarı kapaklı giydirme cephe sistemlerinde kapaklı olanlardan en çok tercih edilen badem kapak kullanımıdır.

 



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri