Kapaklı Giydirme Cephe Sistemleri



Kapaklı Giydirme Cephe Sistemleri

Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi son zamanların en tercih edilen cephe sistemlerinin başında gelir.  Giydirme cepheler, alüminyum çelik ve camın bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi ekonomik çözümü müşteriye sunan yatay ve dikey çizgilerin hâkim olduğu çağdaş mimarinin izlerini taşıyan bir sistemdir.  
 
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Kapaklı cephe sistemlerinin dış yüzeylerinde 50 mm genişliğinde olan alüminyum kapak profili, ürün talebine göre farklı geometrik formlarda tasarlanabilir.  Camlar, yatay ve düşey akslarda dıştan baskı çıtası ile tutturulur.
Sistemin en önemli özeliklerinden biri de cepheden bakıldığında yatayda ve düşeyde alüminyum kapak profilleri görülmesidir. Kullanılan cam paneller arasındaki sızdırmazlık yatay ve düşeyde yer alan kapak profilleri ve EPDM fitiller ile sağlanır. Sistemde kullanılacak profiller statik hesap sonucu belirlenir. 
 
Cephe profillerinde eloksallı veya elektrostatik toz boyama yöntemi ile boyanmış profiller olup bu profillerin gerekli aksesuarlarının kullanımı ile cephe sistemi oluşturulmaktadır.
 
KAPAKLI GİYDİRME CEPHELEME NASIL YAPILIR
Giydirme yapılırken, kat döşemelerine, alından bağlanan ayarlı ankrajlara düşey taşıyıcı alüminyum profiller asılır. Cephenin ızgara sistemi sırayla asılan düşey taşıyıcılar arasına yatay taşıyıcı profiller bağlanarak hazırlanmış olur. 
Izgara sistemi oluşturulmuş giydirme cephede, dışarıdan kullanılan taşıyıcı profillerle camların veya boşluğu örtecek malzemenin konulmasından sonra baskı kapakları düşey ve yatay profillere vidalanır, ardından kapatma kapakları takılarak uygulama tamamlanır. 
 
Açılır pencere kanatlı kapaklı cephe sistemlerinde, oluşturulan ızgara sistemi arasına, sistem serisine uygun doğrama profilleri kullanılarak pencere imalatı gerçekleştirilebilir.

 



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri