Silikon Giydirme Cephe Sistemleri - Strüktürel Silikon Cephe Sistemleri



Silikon Giydirme Cephe Sistemleri - Strüktürel Silikon Cephe Sistemleri

Camın şıklığını, sadeliğini ve görsel zenginliğini  vurgulayan silikon cephe giydirme sisteminde ısıcamlar cepheye özel olacak şekilde yapıştırıldıkları kaset profilleri ile tutturulurlar. Ama bu cam toz tutar, kir tutar, yağmur, çamur demeyin... Silikon cephe kaplama sistemi montaj sonrasında  kesin bir sızdırmazlığı, kolay bakım ve temizlik kolaylığıyla beğenileri kazanmıştır.

Cam Cama Cephe olarak da tanımlanan bu sistemin özelliği cepheden bakıldığında aluminyum görülmeyip camların arasında 15 mm genişliğinde ve 12 mm derinliğinde fuga olmasıdır. Cam paneller arasındaki sızdırmazlık EPDM fitiller ile sağlanmakta olup camların arasına sızdırmazlık silikonu çekilmemektedir. Sistemde kullanılacak düşey ve yatay taşıyıcı profiller statik hesap sonucu belirlenmekte ve rapor olarak sunulmaktadır. 


 

Strüktürel silikon cephe kaplama sistemlerinde alüminyum profil kullanılmaktadır. Fakat bu alüminyum profiller dıştan bakıldığında görünmediği için gayet şık bir görünüm elde edilmiş olunacaktır. Ataşehir'de bulunan Hasan Arpacı Binası da silikon cephe kaplamanın en güzel örneklerindedir.

Cam ve alüminyum panel arasında silikon, çift camda ise iki cam arasında komponenti silikon adı verdiğimiz  madde kullanılır. Tasarımcıların ihtiyaçlarına ve alışılmışın dışına çıkmak istediğinizde kaliteli cephe kaplamaları ile her zaman yanınızdayız.



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri