Ofis Bölme Sistemleri



Ofis Bölme Sistemleri

Ofisiniz yenilemeyi düşünenlerin, farklı bir ofis isteyenlerin en çok tercih ettiği sistemler arasında ofis bölme sistemleri yer alıyor.  Ofis bölme sistemleri ofis içinde ince duvar bölmeleri yapılarak modern görünümler verilerek ofis bölme işlemlerinin yapılmasıdır.

Bu sistem ile yapılan ofisler, daha modern ve kaliteli bir yapıya sahip oluyor. Buna doğrusal olarak ta verilen hizmet kalitesinde artış sağlanıyor.  Ofis bölme sistemlerinin farklı yapıları, çeşitleri ve uygulanma şekilleri vardır. Profer Ofis bölmeleri de ihtiyaca yönelik düzenlenir. Müşterinin en yüksek verim be avantajla bu işlemden faydalanması sağlanır.

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

Ofis bölme sistemlerinde ihtiyaca göre çeşitli yapılar oluşturulmaktadır. Yatay camlı böle sistemleri, tam camlı bölme sistemleri, yarım camlı bölme sistemleri, seperatör bölme sistemleri bu çeşitler içinde yer alır.

- Yatay Camlı Bölme Sistemleri
Yatay camlı bölme sistemleri daha modern ve mimari tercih edenlerin tercihleri arasında yer alıyor. Yatay camlı sistem ofis içerisinde tamamen şeffaflık sağlar. Mat cam kullanımlarında da ofis için ışık geçirgenliğini en uygun şartlara düşürür.

- Tam Camlı Bölme Sistemleri
Tam camlı bölme sistemleri koridor veya lobiye bakan görüş alanı dar ve ışık almayan bölümler için kullanılır. Tam camlı ofis bölge sistemleri tasarım olarak yerden kapı üst seviyesine kadar camlı, kapı üst seviyesi ile tavan arası da panellerle kaplıdır.

- Yarı Camlı Bölme Sistemleri
Bu modeller ofislerde iki oda arasında kalan ara duvarlar için tercih edilir. Yarı camlı ofis bölme sistemleri tasarımsal olarak genellikle yerden 85 cm yüksekliğe kadar dolu panel, 85 cm üstü ve kapı üst seviyesi arası cam, kapı üst seviyesi ve tavan arasında dolu panel kullanılır.

- Seperatör Bölme Sistemleri
Bu sistem açık ofis alanı olarak kullanılan mekanlarda personelin çalışma alanını belirlemek için kullanılır. Bu sistem uygulanırken havalandırma, soğutma gibi sistemlerden faydalanılması için alçak seperatör bölmeler tercih edilir.



  • Kötü İyi

Daynex E-Ticaret Sistemleri Version1.0 © 2013 profer.com.tr | Giydirme Cephe Çözümleri